כדור קלונקס שהתפרק על הרצפה והתפזר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/10/2016 | 11:45 | מאת: אניי

שלום, כדור קלונקס שהתרסק והתפרק והתפזר על הרצפה. רציתי לדעת בבקשה מה זמן מחצית חיים שלו במגע עם החמצן באוויר ?מכיוון שאני חוששת שהתפזר סביב .אם עדיין החומר פעיל אם עף ומתפזר באוויר.או אם דורכים עליו? אם אשטוף במים זה יותר יפעיל אותו? האם להשתמש בסבון ובכך האם יווצר חומר רעיל חדש בתגובה? מה לעשות? תודה

שלום רב, יש לשטוף את הרצפה היטב עם חומר ניקוי, לגבי השפעת הכדור באויר אין לו השפעה משמעותית, חג שמח והרבה בריאות, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה