אנרגיה כח ודלקת מפרקים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/09/2016 | 15:27 | מאת: מוטי

1. לאחרונה אני מרגיש בחוסר אנרגיה וכח רציתי לדעת איזה צמחי מרפא ואם תוכל לתת דוגמאות לצמחי מרפא שמחזקים תכח ואת האנרגיה הגופנית והנפשית 2. כבר הרבה זמן אני סובל מדלקת מפרקים osteoarthritis רציתי לדעתא יזה צמחי ממרפא מטפלים בזה חוץ מכורכורם וכורכומין

מוטי שלום, בעייתך ידועה ומוכרת לי מהרבה מטופלים המתלוננים על עייפות כרונית וחולשה כללית. ניתן בהחלט לסייע בחיזוק הארנגיה הפיזית והנפשית כמו גם חיזוק המרץ והחיוניות ומצב הרוח על ידי תזונה נכונה וצמחי מרפא מצוינים המסייעים למטרה זו. בכדי להתאים את הטיפול במדויק לכל מטופל לפי מצבו הפיזי והנפשי אני תמיד ממליץ לעשות אבחון אירידיולוגי שלאחריו הטיפול הטבעי יהיה אופטימלי ובכך ניתן להשיג את התוצאות הטובות ביותר בתוך מספר ימים. ניתן בהחלט לסייע לך בטיפול ומניעת דלקות מפרקים ומניעת חזרתם תוך הפחתת הכאבים והדלקות. חשוב להתאים את הטיפול הטבעי בצורה כזו שלא תהיינה אינטראקציות בין תרופות לצמחים ולכן יש לעשות זאת באופן אישי בקליניקה. תוכל לקרוא עוד על צמחים אלו ועל השיטה שלי באתר www.alternativypharmacy.com אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת, חודש טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה