גאבא 500 והשפעותיו השונות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/07/2016 | 20:29 | מאת: דבי

שלום רכשתי את המוצר לצורך מיתון חרדות והשריית שינה. אם ברצוני למקסם את השריית השינה- האם מומלץ לקחת אותו לפני השינה ואם כן כמה זמן לפני? האם כמוסה אחת ביום אמורה להספיק....? תודה

דבי שלום, את הגאבא יש לקחת עם הארוחה פעמיים ביום כדור אחד. בכדי להרגיש השפעה יש לקחת מספר ימים בלי קשר לשעת הנטילה, כיוון שלוקח זמן עד תחילת השפעת התוסף יש לקחת אותו במשך שעות היום. ניתן בהחלט לשלב בטיפול גם תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים לחיזוק מערכת העצבים והשריית השינה כגון:פסיפלורה, מליסה, הומולוס, לבנדר וכדומה. תוכלי לקרוא עוד על השיטה הטבעית באתר:www.alternativypharmacy.com שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה