חיזוק הנפש

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

30/06/2016 | 08:16 | מאת: מבורך

האם יש צמחי מרפא לחיזוק הנפש אשמח ותביא שמות של צמחי מרפא כאלה שמחזקים תנפש הבנתי שגינסגינג ומאקה מחזקים האם יש עוד?

מבורך שלום, ישנם צמחי מרפא מצוינים המסייעים בחיזוק מערכת העצבים והורדת המתח הנפשי כמו גם שיפור האנרגיה ומצב הרוח הכללי כגון: פסיפלורה, מליסה, לבנדר, הומולוס, גוטו קולה ועוד. בכדי להתאים את הטיפול הטבעי באופן אישי חשוב לקבל יעוץ רוקחי\נטורופטי הכולל תזונה חשובה ותוספי תזונה המסייעים בחיזוק האדרנל ומערכת העצבים. תוכל לקרוא עוד על השיטה הטבעית באתר:www.alternativypharmacy.com אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה