בייבי אספירין ומדללי דם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/06/2016 | 14:47 | מאת: זהבי

שלום לך אילן אני נוטלת תרופה אחת, פעם ביום בבוקר: קרטיה 100מג מבינה שבגלל הכמות הקטנה הוא נקרא : בייבי אספירין. אני רוצה בנוסף לקחת גינקו בילובה ואומגה 3 שתי שאלות: 1) האם רמת דילול הדם של הקרטיה 100. מאפשרת נטילת תוספים כאלה שנחשבים למדללי דם. 2) האם תוספים מסוג זה אם אכן מדללים דם, יכולים לשמש במקום הקרטיה 100 ? (כמובן באישור רופא) תודה רבה מראש זהבי

זהבי שלום, המינון של האספירין שאתה נוטל נמוך יחסית ולכן ניתן לשלב בטיפול גם ג'ינקו בילובה ו/או אומגה 3. הייתי ממליץ לך לקחת אומגה 3 בצורה של כמוסות שמן פישתן, לקחת כדור אחד פעמיים ביום לאחר הארוחה. את הג'ינקו בילובה ניתן לקחת כדור אחד ליום עם הארוחה, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה