מומיו או וונדר מומיו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

26/06/2016 | 21:11 | מאת: אסתר

הומלץ לי להשתמש בתכשיר שנקרא מומיו שיעזור לי בהקלה על כאבים בכל הגוף כתוצאה משבר בעמוד השדרה וגם בגלל אוסטופורוזיס האם ידוע לך על תכשיר זה והאם עדיף לקנות אותו כחומר גולמי שבא בחבילה קטנה שנראה במו פחם או בצורת טיפות בתכשיר שנקרא וונדר מומיו בכבוד ובתודה אסתר

אסתר שלום, אני ממליץ לך על הוונדר מומיו בטיפות כיוון שכך ספיגתו טובה יותר. ניתן לקחת 10 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים עם הארוחה, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה