השוואה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/06/2016 | 11:29 | מאת: בן

שלום מה היחס בין מדלל דם אספירין 75 מג לבין כדור כורכומין עם פפרין 1000מג אלטמן.? אבי קיבל אוטם קל במח גזע המח. אבל סובל מחוסר קרישה בדם! חשבו לתת אספירין75 מג! הנוירולוג לא הסכים. אבל הסכים לכורכום טבליה שציינתי. לא מצליחים להבין מה היחס דילול השוואה בינהם. האם הכורכום זה בעצמת הדלול לאספירין 75? אם לא מה היחס? תודה

בן שלום, לא ניתן להשוות בין התרופה לפעילות של צמח הכורכום כיוון שלצמח זה ישנן סגולות המסייעות למניעת דלקות וכאבים ולא רק דילול דם ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה