מחלה נפשית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/06/2016 | 14:57 | מאת: חיים

תמיד עניין האם הרפואה משלימה נותנת מענה במקרה לסכיזורפניה או מאניה דיפרסיה אם כן איזה צמחים או תוספים אפשרי לקחת כדי לשפר תמצב רוח של החולה

14/06/2016 | 12:00 | מאת: חיים

?

חיים שלום, על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק ניתן לזהות חולשות של מערכות הגוף השונות ובכך לחזק את אותן המערכות על ידי תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים בחיזוק מערכת העצבים והאדרנל ולשפר את מצב הרוח והאנרגיה הפיזית והנפשית, תוכל לקרוע עוד על השיטה באתר www.alternativypharmacy.com שבוע טוב ובריא, אילן.

שלום רב, ניתן בהחלט לסייע על ידי יעוץ רוקחי/נטורופטי לתזונה נכונה וטיפול טבעי המסייעים בחיזוק האנרגיה הפיזית והנפשית והורדת רמות המתח והסטרס ושיפור מצב הרוח, תוכל לקרוא עוד על כך באתר www.alternativypharmacy.com אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן.

25/06/2016 | 11:35 | מאת: הגאון מלוקסמבורג

מאניה דפרסיה זה גלגל. ללא טיפול זה קשה לעצירה. יש כדור נוסף שעוזר שזה התוויה משנית שלו אבל מוצלח למקרים לא קשים שעוזר בהרגעה וגם בדפרסיה. זה כדור טוב מאוד לאנשים שמבחינה רפואית לא צריכים ליתיום. אלא כדורים חלשים יותר.זה כדור בשם ליריקה מינון נמוך 75. מצבי רוח עם מאפייני מאניה ודפרסיה במחזורים קצרים לעריקה עוזרת מאוד.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה