צמי מרפא

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/06/2016 | 12:03 | מאת: שמשון

1.אשמח לדעת אם יש צמחי מרפא לחיזוק הגוף כי כבר כמה זמן הגוף שלי חלש וגם בעבודות קלות קשה לי 2 . אשמח גם המלצה לצמח מרפא לקשב וריכוז 3. איזה צמחי מרפא או תוספי תזונה עוזרים לדיאטה הבנתי שחלק זה גוארנה cla ל קרנטינין האם יש עוד משהו שמומלץ?

שמשון שלום, ישנם צמחי מרפא רבים המסייעים בחיזוק האנרגיה הפיזית והנפשית כמו גם בשיפור הריכוז והזיכרון ומסייעים בשיפור חילוף החומרים בגוף כגון: אסטרגלוס, ריישי, מאקה, גוטו קולה וכדומה. אך אני תמיד ממליץ לקחת תוספי תזונה וצמחי מרפא לאחר התייעצות במומחה לתרופות ורפואה טבעית בכדי למנוע אינטראקציות בין תרופות לצמחים ובכך להתאים את הטיפול הטבעי להשגת התוצאות המהירות והטובות ביותר עבורך. תוכל לקרוא עוד על השיטה באתר www.alternativypharmacy.com אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה