שילוב של אספירין ותוספי מזון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/06/2016 | 02:20 | מאת: יוני

שלום בן 40, נוטל אספירין במינון מניעתי (75 מ"ג) 1. האם יש בעיה עם שום באופן כללי (אכילת שיני שום, שום בתבשילים)? וכן ספציפית בכמוסות שום (לא יודע בדיוק לגבי הריכוז) שנוטלים בגלל הייתרונות הבריאותיים שבזה. 2. כורכום/כורכומין בכמוסות 3. מרווה סינית (Salvia) תודה רבה

יוני שלום, אין מניעה לשלב את התוספים וצמחי המרפא שציינת עם האספירין בגלל הריכוז הנמוך של התרופה. בכל מקרה מומלץ להפריד כשעתיים בין האספירין לתוספים וצמחי מרפא אחרים בכדי לשפר את הספיגה של התרופה בגוף, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה