שתיית מים עם לימון ושמן זית על הבוקר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

31/05/2016 | 03:19 | מאת: יוני

שלום האם יש בסיס להמלצה הזו של שתיית מים עם לימון סחוט טרי? יש שאומרים גם שמן זית ביחד. זה מועיל לניקוי הגוף? מועיל לניקוי הכבד? במידה וכן, האם מים רגילים? מים חמים? כמה מים וכמה לימון? וכמה שמן זית? וכמה זמן להמתין בין זה לשתיה ואכילה רגילה. ובכלל, שתיית מים מיד עם הקימה במקום לשתות את הכוס קפה המסורתי, האם יש בזה תועלת ממשית? תודה רבה

יוני שלום, מומלץ לשתות בבוקר, לפני הארוחה כוס מים פושרים עם חצי לימון סחוט טרי וכפית שמן זית. הלימון מסייע בניקוי רעלים וטיהור הכבד והלבלב כמו גם מסייע בשיפור מערכת העיכול. ניתן לאכול או לשתות קפה מיד לאחר מכן, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה