L Argenin- כחלק מטיפול בשילוב דיקור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

27/05/2016 | 20:12 | מאת: vered

שלום רב, כחלק מטיפול עידוד צמיחה אצל נערה בת 15.5 , הומלץ ע"י מטפל, שילוב של טיפולי דיקור עם L argenin האם יש את הL argenin באבקה? מה עדיף לקחת ? של מי? יש תופעות לוואי מוכרות? האם השילוב של הטיפול והחומצת אמינו מוכר ויעיל לצורך עידוד הפרשת הורמון הגדילה והצמיחה בפרט? תודה מראש,

ורד שלום, ניתן לקחת את החומצת אמינו הזו בכמוסות, כדור אחד ליום עם הארוחה. ישנן הרבה חברות טובות בשוק ותוכלי לקרוא עליהן בבתי הטבע הקרובים לביתך. לא ידוע לי על שימוש בחומצת אמינו זו למטרה שציינת, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה