חיידק E COLI בשתן- האם ניתן להשמדה ברפואה טבעית?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

19/05/2016 | 11:27 | מאת: עלמה

שלום, נמצא אצלי חיידק Ecoli בשתן לפני כחודשיים. נטלתי אנטיביוטיקה זינט 500 מ"ג פעמיים ביום למשך חמישה ימים, עשיתי בדיקת שתן חוזרת והחיידק עוד שם. האורולוג נתן לי טיפול אנטיביוטיקה נוסף אך אני לא רוצה ליטול אותו מכיוון שנטלתי יותר מדי אנטיביוטיקה השנה. ברצוני לדעת האם טיפול אצל הומאופת או הומוטוקסיקולוג יכול להשמיד את החיידק? ואם כן איזה מהם עדיף? תודה רבה מחכה לתשובה

עלמה שלום, ניתן בהחלט לסייע לך במיגור החיידק ובמניעת חזרתו על ידי טיפול נטורופטי הכולל איבחון אירידיולוגי ותזונה נכונה כולל צמחי מרפא המסייעים בחיזוק מערכת החיסון ומניעת זיהומים ודלקות כרוניות, תוכלי לקרוא עוד על כך באתר www.alternativypharmacy.com

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה