אינטראקציה בן תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

07/05/2016 | 17:28 | מאת: לימור

ד"ר שלום עקב לחיצות באוזניים ולחציםובראש בזמן טיסה כמו שכבר רשמתי הרופא אף אוזן וגרון נתן לי להשתמש באופן קבוע בסטרואנז ספריי פעמיים ביום ולפני נחיתה אוטרווין 3 פעמים בשעה גם בהלוך וגם בחזור. לפי הבנתי אוטרווין מעלה את לחץ הדם האם זה נכון? והאם זה בעייתי? והאם יש אינטראקציה בן נורמיטן ציפרלקס סטרואנז אוטרווין. תוספי תזונה: טריקרדיה וכמוסות שום פעמיים שממש עוזרות להורת לחץ הדם. תודה על התשובה.

לימור שלום, תיתכן אינטראקציה בין הנורמלול לבין הציפרלקס אשר גורמת לעלייה ברמות הנורמלול ועל ידי כך לתופעות לוואי בלתי רצויות. חשוב להפריד לפחות שעתיים בין התרופות הנ"ל ובכל מקרה יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה