כמוסות שום שמועילות להורדת לחץ הדם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/05/2016 | 09:51 | מאת: נורית

ד"ר לום אני נוטלת ציפרלקס ולאיזון לחץ דם כמוסות שום 2 ביום שמאוד עוזרות שלי בשילוב עם נורמיטן. התחלתי על דעת עצמי וראיתי שזה מוריד את הערכים. חקרתי על התרופות וגיליתי שציפרלקס בשילוב עם כמוסות שום עלול לגרום לדילול הדם. האם זה נכון?

נורית שלום, תיתכן אינטראקציה בין הציפרלקס לבין כמוסות השום ולכן מומלץ להפריד לפחות שעתיים ביניהם. בכל מקרה, ניתן לסייע לך בצורה טבעית על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים בחיזוק מערכת העצבים ושיפור האנרגיה הפיזית והנפשית, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה