עזרה לבעיות אוזניים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/04/2016 | 22:56 | מאת: דן

שלום כיצד יכולה הרפואה הטבעית לעזור לטיפול במבוגרים בנוזלים באוזן?? אחרי התקררות 2)ומה "לחיזןק" ולמיגור סופי של הסימטומים ( שכמעט עברו מלבד קצת תחושות באוזן . 3)ולמיגור הליחה שתמיד היתה ועכשיו מפריעה יותר בעיקר בבוקר 4)האם צריכים לשתות את תה צמחי המרפא שחם? מיד ? או אפשר קר ,פושר ? ותןך כמה זמן להבין שזה לא יעזור? תודה

דן שלום, ניתן בהחלט לסייע בנושא מערכת החיסון והנוזלים באוזניים על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים את התזונה הנכונה וצמחי המרפא המסייעים בייבוש הנוזלים וחימום הסינוסים כמו גם בהפחתת הליחה במערכת הנשימה. לגבי הת עדיף שיהיה פושר ולא חם מדי. אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, חג פסח שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה