תוסף 5htp לשיפור מצב הוח

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/02/2016 | 20:45 | מאת: ליהי

שלום רב, אני נוטלת את התוסף של חברת jarrow כבר כ- חודש וחצי במינון של 100 מג ליום אבל לא מרגישה שינוי מהותי (מצבי רוח, דכדוך) . האם יתכן כי המוצר לא יעיל עבורי, או אולי כדאי לנסות של חברה אחרת? תודה מראש

ליהי שלום, מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים בנושא חיזוק מערכת העצבים ושיפור מצב הרוח, ניתן בהחלט לסייע לך על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק ולאחריו התאמה של תזונה נכונה החשובה ביותר לחיזוק מערכת העצבים וצמחי מרפא יחודיים המסייעים למטרה זו. תוכלי לקרוא עוד על השיטה ועל צמחי המרפא באתר:www.alternativypharmacy.com ישנם הרבה צמחים מצוינים המסייעים בשיפור מצב הרוח והאנרגיה הפיזית והנפשית כגון: מאקה, גוטו קולה, מליסה, בקופה,פסיפלורה ועוד. אשמח לסייע לך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה