פרדניזון לטיפול בדלרת קרום הלב - דחוף !

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

10/02/2016 | 16:21 | מאת: אדי

יש לי דלקת בקרום הלב - לאחר שטיפול קולחיצין ואספירין לא עזרו מטופל כעת בפרדניזון - הכוונה לטיפול קצר מתחיל ב20 מ"ג והכוונה לרדת כל שבוע ב5 מ"ג - מדדי הדלקת crp ללא שינוי כבר למעלה משבוע בסביבות 7.5 כשמקסימום אמור להיות 0.5 : האם על פי רוב השינוי בפרדניזון אמור להיות מיידי להורדת ערכים אלו ?

אדי שלום, אם אין שינוי לטובה בערכים יש להיוועץ ברופא המטפל שרשם לך את התרופה ולשאול אותו לגבי המשך הטיפול, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה