בבקשה חייבת עצה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

31/01/2016 | 01:26 | מאת: בת אל

לפני שנה וחצי עברתי ניתוח בקרסול הבעיה שמאז הניתוח הרגל לא חזרה למצבה הטבעי..עברתי כל כך הרבה כדורים ומישחות הבעיה שלי שהרופאה המליצה לי על משחה בשם emla וקצת יצא לי לקרוא לפני וראיתי ששתי בנות נפטרו מאלרגיה ונורא נבהלתי ולא קניתי..אני ישמח לדעת עם יש משחה דומה למשחה הזאת כי הכאבים הורגים אותי

בת אל שלום, ראשית כל, למשחה אמלה יש מעט תופעות לוואי אם בכלל והן נדירות למדי, בכל מקרה תוכלי לבקש מהרופא המטפל שירשום לך משחה אחרת לשיכוך כאבים, ניתן להגיע ליעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים למטרה זו, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה