תוסף רוטס hr לאחר ניתוח לב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/01/2016 | 13:19 | מאת: אדי

בן 39 לפני 6 שבועות עברתי תיקון מסתם מהצד שעל פניו עבר בהצלחה תרופות עדכניות : אומפרדקס 20 מ"ג פעמיים ביום ( חצי שעה לפני ארוחות) קומדין 5 מ"ג - inr יציב קוליחיצין 0.5 מ"ג -2 כדורים לאחר אוכל הערה : התחלתי ליטול לפני 5 ימים בעקבות דלקת קלה בקרום מעטפת הלב קרדילוק 2.5 מ"ג : 1.25 מ"ג פעמיים ביום ( הוחלף השבוע מנורמלול 25 מ"ג : פעמיים 12.5 מ"ג שלא חשתי טוב ממנו ) תוסף מגנזיום בשם מגנוקס 520 פעם ביום בערב נטלתי עד לפני הניתוח תוסף תזונה בשם רוטס hr - ניתן לנוטלו בזמן תקופת לקיחת התרופות ? אודה על תשובה מהירה

אדי שלום, למיטב ידיעתי אין מניעה לקחת את התוסף עם התרופות הללו אך חשוב להפריד בינו לבינם לפחות שעתיים בכדח לשפר את הספיגה, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה