צמח המאקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/12/2015 | 18:22 | מאת: דורין

שלום, יש לי בעיות קשב וריכוז וזכרון, ומאידך גם נטיה לחרדה והתקפי חרדה. האם צמח המאקה עלול להגביר חרדה? האם יש מצב שבמקביל להשפעות על הקשב הוא גם יכול למתן חרדה? אני לא מעונינית להפגיז את הגוף בתוספים וכרגע רוצה לבחור רק בתוסף בודד. תודה רבה

דורין שלום, למיטב ידיעתי אין לצמח זה תופעות לוואי כלשהן. בכל מקרה, אני תמיד ממליץ לחזק את פעילות הצמח על ידי שילוב של תזונה נכונה וצמחי מרפא נוספים המסייעים בחיזוק מערכת העצבים ומניעת חרדות וסטרס. תוכלי לקרוא עוד על השיטה באתר www.alternativypharmacy.com שבת שלום והרבה בריאות, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה