הפרעת קשב והיפראקטיביות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/12/2015 | 14:04 | מאת: יוגב

שלום רב. אני מתחיל ללמוד פעמיים בשבוע, קשה לי מאוד לשבת ולהתרכז בכיתה (הפרעת קשב והיפראקטיביות). אני כמובן לא מעוניין להתחיל עם ריטלין. אני מחפש משהו שיתן לי את ”ההרגשה” שהכי קרובה לריטלין. קניתי אנרג`י מאקה וגוארנה. האם אפשר לקחת את שניהם במכה? אני צריך ש ”ההשפעה” תהיה ל 5 שעות. האם אתה ממליץ על משהו אחר?

05/12/2015 | 10:51 | מאת: יוגב

ראיתי שקיים צמח בשם גינגו בילובה. ועוד משהו הודי, שכחתי את השם שלו. כל כל הרבה מוצרים, שכל אחד נשמע יעיל וחשוב. מה לעשות?

יוגב שלום, צמח המאקה נחשב כיעיל בסיוע לחיזוק הריכוז והזיכרון ולכן הייתי ממליץ לך לנסותו לפחות חודש עד להרגשת שיפור בפעולות המוח, תוכל לקרוא עוד על צמחי מרפא ייחודיים באתר www.alternativypharmacy.com שבוע טוב ובריא וחג אורים שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה