רטלקס לילדה בת7

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

27/11/2015 | 19:51 | מאת: מרים

נכדתי בת ה-7 הובחנה בבעיות קשב וריכוז והומלץ לתת לה ריטלין 5 מ"ג , אני מאוד חוששת מתופעות הלוואי ומההשלכות שיכולות להגרם כתוצאה מהשמוש. קראתי על רטלקס אני מעדיפה על בסיס טבעי האם יש אשור משרד הבריאות לרטלקס?

מרים שלום, ניתן בהחלט לסייע לנכדתך על ידי יעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה החשובה ביותר במצבים כאלו והמסייעת רבות בשיפור הריכוז והזיכרון כמו גם צמחי מרפא המסייעים בחיזוק המיקוד והחשיבה, לא ידוע לי על מוצר זה שציינת, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה