פרוביוטיקה.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/11/2015 | 12:32 | מאת: מישהי

שלום רב, ברצוני לדעת האם ישנה התנגשות בין פרוביוטיקה לתרופות שאציין, כלומר-האם ניתן ליטול פרוביוטיקה ביחד איתן? האם יש להמתין מס' שעות ביניהן לבין הפרוביוטיקה? או, האם בכלל אסור ליטול פרוביוטיקה בתקופה שנוטלים את התרופות הללו? התרופות שלגביהן אני שואלת הן: 1. תרופות מעכבות ספיגה חוזרת של סרוטנין ממשפחת ה-ssri. 2. תרופות נוגדות דלקת שאינן סטרואידיות ממשפחת האיבופרופן. 3. משככי כאבים ממשפחת הפאראצטמול. תודה רבה מראש.

שלום רב, אין מניעה לקחת את הפרוביוטיקה ביחד עם התרופות שציינת, שבוע טוב ובריא, אילן.

15/11/2015 | 11:34 | מאת: מישהי

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה