סיגריה אלקטרונית ומרכיביה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/11/2015 | 23:30 | מאת: אלי

שלום רב אני מעשן נרגילה על בסיס קבוע וברצוני לעבור לסיגריה אלקטרונית . למיטב הבנתי היא פחות מזיקה בהרבה .מאחרי וישנה בעייתיות מסוימת לגבי חומרי המילוי . רציתי להכין אותם לבד . ממה שהבנתי החומר מורכב מגליצרין צמחי וחומרי טעם שאלתי ההיא כזאת : האם גליצרין צמחי בשאיפה נחשב למזיק ? בנוסף חשבתי להשתמש בשמנים ארומטיים הנמכרים וחנויות טבע (שמנים אמיתיים) כתוספת טעם . לדוגמא , תפוז ,מנטה , מיקס של כמה וכו' . האם זה יזיק ?(מאחר ומדובר בשמנים שמרכיבים תרופות הומופאתיות וכו'?

אלי שלום, ראשית כל לא הייתי ממליץ לך לנסות להרכיב מוצר המכיל שמנים אתריים בעצמך כיוון שישנה חשיבות רבה חומרים הפעילים ולריכוזים. ריכוז גבוה מדי עלול לגרום לך לתופעות לוואי בלתי רצויות בדרכי הנשימה ולכן יש להשתמש במוצר מוגמר שעבר בדיקות ביוכימיות וביולוגיות, שבת שלום והרבה בריאות, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה