קרית ביאליק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

31/10/2015 | 20:07 | מאת: פ.צ

שלום רב אני סובל זמן רב מפיצוצים בעקבי הרגלים. במשך השנים ניסיתי הרבה משחות .משחה חזקה שעזרה הכי הרבה "דרמובט" . לאחרונה עברתי במרפאת עור טיפול טיפול עם טיפות "ארגנטום" שנימרחים על הסדקים עם קיסמים מיוחדים שמשאירים את הסדקים שחורים . שמאוד עזר לי. האם הטיפול הזה טוב? .האם הוא לא יכול לגרום נזק לעתיד?. או טיפול לאיטים רחוקות שבוע טוב

שלום רב, לא ידוע לי על טיפול מסוג זה ולכן הייתי ממליץ לך לקבל טיפול אצל קוסמטיקאית רפואית , שבוע טוב ובריא, אילן.

05/11/2015 | 19:47 | מאת: צ.פ

אילן שלום את הטיפול ב"ארגנטום" קיבלתי במרפאת עור של כללית בארמון חיפה . הטיפול הוא עם הנוזל "ארגנטום" וקסמי מריחה מיוחדים . הטיפול מאוד עזר .ואיכן שהוא נימרח הפיצוץ נרפאה זמנית ונצבא שחור עד שהוא יורד .והבנתי שהוא עסוי לחזור . הטיפול עזר לזמן ואלי כדאי להשתמש בו לעיתים כשצריך. בכל אופן לא הצלחתי לדעת איך אפשר להסיג אותו .והוא רק במרפאה זו באיזור. וזה מענין.! שבת שלום

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה