שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

31/10/2015 | 01:26 | מאת: דודו

האם אפשר לקחת את התרפות הבאות עם תוספי התזונה הבאים יחדיו : אביליפיי , ציפרלקס , פרולול , קלונקס , בונדורמין , מודאל , אומפרדקס . התוספים : פסיפלורה , ולריאן , הופס , קומפלקס b , לקטיום , ויטמין c , ויטמין d , ויטמין e , מגניזיום ציטראט , גינקו בילובה , גינסינג מסוג סיבירי וpanax ואמריקאי , אומגה 3 ?

דודו שלום, ראשית כל ישנן אינטראקציות בין התרופות לבין עצמן ובין התרופות לתוספי המזון שאתה נוטל, לכן הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא באופן כזה שלא יגרום לתופעות לוואי ולאינטראקציות בין תרופתיות ואת זאת יש לעשות בקליניקה לאחר איבחון אירידיולוגי מדויק, שבוע טוב ובריא, אילן.

05/11/2015 | 19:49 | מאת: דודו

האם אפשר ליטול תוספי תזונה ותרופות פסיכיאטריות ביחד באותה עת או שעדיף ליטול את התרופות במרווח זמן של שעתיים מזמן נטילת תוספי התזונה , באופן כללי , האם הנושא הזה קריטי ?! תודה מראש ?!

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה