תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/10/2015 | 14:29 | מאת: דודו

מהם תוספי התזונה המקובלים לטיפול בחרדה וחוסר שקט נפשי ?

דודו שלום, ישנן צמחי מרפא מצוינים המסייעים בחיזוק מערכת העצבים ובמניעת מתח, סטרס וחרדות כגון: פסיפלורה, מליסה, לואיזה, הומולוס וכדומה. בכל מקרה, אני תמיד ממליץ על איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה וצמחי המרפא בצורה כזו שלא יגרמו לאינטראקציה בין תרופתית ולהשגת הטיפול הטבעי האופטימלי עבור כל מטופל, ניתן לקרוא עוד על כך באתר www.alternativypharmacy.com שבוע טוב ובריא, אילן.

28/10/2015 | 02:50 | מאת: דודו

תודה אילן , מה לגבי הצמחים האדופטגניים גינקו בילובה וגינסינג קוריאני פאנאקס האם הם עשויים להפחית חרדה ? ובאיזה מינון אם בכלל ? או שמא שהם עוזרים רק במקרי דיכאון ?

דודו שלום, אני ממליץ על הצמחים הבאים המסייעים בחיזוק מערכת העצבים: פסיפלורה, הומולוס, מליסה, לואיזה וצמח המאקה. לפני שנוטלים תוספי תזונה ו/או צמחי מרפא חשוב להיוועץ במומחה לתרופות ונטורופטיה בכדי למנוע אינטראקציות בלתי רצויות בין התרופות לצמחים, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה