טיפול ב- Nebido

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/10/2015 | 20:23 | מאת: נעם

שלום לאור רמות נמוכות של טוסטוסטרון טופלתי למשך זמן קצר בג'ל. ולא מזמן עברתי לזריקת תלת חודשית. לעת עתה יש לי רושם שתחת הטיפול בג'ל האפקט היה טוב יותר, אף שהמינון היה נמוך. האם זה הגיוני? בטיפול בזריקה האפקט צריכה להיות מיידי או לוקח זמן? ראיתי בהוראות של הזריקה שיש לתת אותה בצורה מאוד איטית, לפחות במשך 1-2 דקות. אני חושב שקיבלתי אותה תוך כמה שניות. האם זה יכול לפגוע באפקטיביות והיעילות של הטיפול? איך אני יכול לדעת מלבד התחושה? תודה רבה

נעם שלום, אין משמעות רבה מבחינת משך הזריקה ככל הנראה ההבדל הוא בהשפעת החומר הפעיל. הג'ל נספג טוב ופועל לאורך זמן ממושך בגלל ספיגתו דרך העור, הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול. בכל מקרה,ניתן לחזק את המערכת ההורמונלית על ידי תזונה נכונה וצמחי מרפא היעילים בחיזוק האדרנל והפרשת הטסטוסטרון בגוף, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה