שמן זרעי ענבים לצורכי קוסמטיקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

04/09/2015 | 12:08 | מאת: רחל

שלום אני רוצה לרכוש שמן זרעי ענבים לצורך רקיחת קרמים לפנים אך במקום אחד המחיר גבוה בהרבה לכמות 250 מל לעומת ליטר במחיר הרבה יותר נמוך. מה הסיבה להבדל, האם יש כמה סוגים של שמן כזה?

רחל שלום, כמו בכל דבר בחיים האיכות קובעת וכך גם בצמחי המרפא יש חשיבות רבה לאיכות הצמחים ולריכוז החומר הפעיל מבחינת האפקט הרצוי. ישנם שמנים טהורים יותר העולים יותר וישנם כאלו מדוללים אשר מטבע הדברים עולים פחות, אני תמיד ממליץ להשתמש בצמחי מרפא מרוכזים וטהורים, שנה טובה ובריאה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה