מגנזיום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/07/2015 | 12:34 | מאת: רחל

הנני בת 65 לוקחת כמוסת מגנזיום 300 מג ביום באופן קבוע. האם זה בכלל נחוץ והאם יתכן שזה יוצר עודף שמזיק?

רחל שלום, המגנזיום מומלץ לטיפול בהתכווצויות שרירים ולכן אם את חשה בהתכווצויות וכאבי שרירים יש לקחת כדור אחד בלילה לפני השינה. עודף מגנזיום בגוף הוא נדיר כיוון שהכמות העודפת של המגנזיום מופרשת בשתן ובצואה. ניתן לקבל את המגנזיום גם בתזונה המכילה: ירקות ירוקים, בטטה, בננות, קטניות, מוצרי סויה, אגוזים ודגנים מלאים. שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה