ג'ל טסטוטסרון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/07/2015 | 23:23 | מאת: יואב

שלום גבר בן 41, לאור רמות טוסטוסטרון גבוליות נמוכות הומלץ לי ע"י הרופא לנסות טיפול בג'ל טסטוטסרון טסטומאקס 25 מ"ג בתור התחלה. ברשותך רציתי לשאול 1. האם יש הבדל בין טסטומאקס לאנדרוג'ל (שניהם נמצאים בקופה) 2. האם יש תופעות לוואי או סיכונים כלשהם בטיפול? 3. תוך כמה זמן (בהנחה וזה עוזר) זה אמור להשפיע הן ברמה הפיזית והן ברמה המעבדתית בבדיקת דם? 4. מטבעי אני טיפוס שמזיע בקלות, והרבה. קראתי שלאחר המריחה אין להתקלח במשך 6 שעות, האם במידה ואני מזיע זה כמו מקלחת ופוגע ביעילות? 5. האם יש צורך במעקב כלשהו במשך הטיפול? (בדיקות דם או כל דבר אחר ערמונית וכדו') מלבד ההורמונלי כמובן. תודה רבה ולילה טוב

יואב שלום, 2 התכשירים מכילים את החומר הפעיל טסטוסטרון הנועד לחיזוק המערכת ההורמונלית הגברית. כמו לכל תרופה כך גם לזו ייתכנו תופעות לוואי ולכן יש לשים לב לשינויים בהרגשה הכללית. ההשפעה היא אינדיבידואלית ומשפיעה על כל אחד בצורה שונה זה תלוי ברמת הספיגה של החומר הפעיל בדם ופרמטרים נוספים(זרימת הדם וכדומה). בדרך כלל לאחר שבועיים ניתן לחוש בשיפור. הזעת יתר עשויה להפחית את השפעת התרופה בגוף ולכן אין להתקלח אלא לאחר 6 שעות מהמריחה. המעקב הוא הורמונלי בבדיקות הדם. בכל מקרה, ניתן לחזק את המערכת ההורמונלית על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו נתן יהיה להתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא ייחודיים המסייעים בחיזוק המערכת ההורמונלית בצורה טבעית. תוכל לקרוא עוד על השיטה הטבעית באתר www.alternativypharmacy.com שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה