יקיצה מוקדמת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/06/2015 | 10:51 | מאת: יעל

שלום רב. בת 51 נוטלת אוויאנה לטיפול בתופעות גיל המעבר.מבקשת לדעת האם יש פתרון טבעי ליקציה מוקדמת? וכן לתופעה של נפיחות מסביב לעין אחת, שנבדקה על ידי רופא ומשיוכת לרפיון העור . תודה

יעל שלום, ניתן בהחלט לסייע לך בנושא היקיצה הטבעית והאיזון הורמונלי. חשוב לעשות איבחון אירידיולוגי דרך הקשתית ולאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא המסייעים רבות למטרות אלו. תוכלי לקרוא עוד על צמחי המרפא באתר:www.alternativypharmacy.com שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה