שיערות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/06/2015 | 19:24 | מאת: בר

לפני כשבוע קניתי סרום מאיץ צמיחה לגבות של חברת האיפור ארדל..המוצר פשוט הדביק לי את השיערות בגבות כמו דבק ולאחר מכן במשך כל השבוע לא הפסיק לנשור מהגבות שיער..שטפתי את החומר מהגבה(יש חתיכה שהדבק פשוט לא יוצא). אני ממש דואגת כי עכשיו הגבה פשוט בחצי יותר דקה מקודם וחסרת שיער..האם השיער שנשר יהיה חייב לצמוח ולחזור לעצמו כמו מלפני? ומה בערך קצב הצמיחה של השיער באיזור הגבות? יש משהו שמומלץ לעשות כדי לשפר את המצב? וויטמינים כולשהם או למרוח משהו..אני ממש לחוצה:( תודה רבה רבה מראש!

בר שלום, הייתי ממליץ לך לפנות לרופא עור בכדי שיבדוק שלא נגרם לך כל נזק מהחומר ושימליץ לך על משחה אם צריך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה