אספירין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

04/06/2015 | 01:16 | מאת: ניר

שלום בן 40 מזה כמה שנים שאני לוקח מיקרופירין מניעתי במינון של 75 מ"ג (בהתחלה לקחתי של 100) בהמלצת נוירולוג בגלל קרדיוליפין חיובי בבדיקת דם (נעשתה כחלק מבירור לכאבי ראש וחולשת יד חולפת). יצא לי להיתקל במוצר של חברה לתוספי מזון, והיא יוצאת זול בהרבה מאשר לקנות כל חודש מיקורופירין. רציתי לשאול אם תוכלו בבקשה להציץ בקישור הבא ולומר לי האם המוצר יכול להוות תחליף הולם למיקרופירין, הן מבחינת התועלת הרפואית והן מבחינה בטיחותית. http://www.lef.org/Vitamins-Supplements/item01066/Aspirin-81-mg תודה רבה

ניר שלום, המוצר הנ"ל מכיל אספירין במינון של 81 מ"ג ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המינון המדויק עבורך, בכל מקרה מדובר באותו החומר הפעיל(acetyl salicylic acid) אך המינון שונה, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה