יתר תריסיות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

29/05/2015 | 20:56 | מאת: ורד

שלום אילן, על פי מצבי הפיזי והנפשי ובדיקות הדם שלי , הובחנתי כסובלת מיתר תריסיות. כמו כן יש לי גוש, גויטר בבלוטה ואני כעת לפני ביופסיה כדי לבדוק זאת. האם יש שמנים אתריים, צמחים וכדו' שאני יכולה למרוח חיצונית על הבלוטה? אני כבר נוטלת צמחי מרפא מהרבליסט ונטורופט. תודה ורד

ורד שלום, הייתי ממליץ לך להגיע לאיבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה לדעת מה הסביות שגרמו לגויטר ואיך לטפל במצבך הפיזי והנפשי בצורה טבעית, יש חשיבות רבה לתזונה הנכונה לך ולצמחי המרפא בכדי למנוע אינטראקציות בין תרופות לצמחים, תוכלי לקרוא עוד על השיטה שלי באתר www.alternativypharmacy.com שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה