רמוטיב 500

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/05/2015 | 21:36 | מאת: הדס

האם רמוטיב 500 יכולה לגרום להתמכרות? נלקחת בשילוב עם סטטרה האם יכולה לגרום לנזק כלשהו

הדס שלום, הרמוטיב היא תרופה המכילה את צמח ההיפריקום, בדרך כלל אין התמכרות לצמחי המרפא אך כיוון שהצמח הזה נחשב כיום כתרופה תיתכן התכרות מסוימת לאחר שימוש ממושך ולכן ייש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול. ניתן בהחלט לסייע לך על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק ולאחריו להתאים לך את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא ללא תופעות לוואי. תוכלי לקרוא עוד על השיטה והטיפול הטבעי באתר:www.alternativypharmacy.com שבת שלום וחג שבועות שמח, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה