הכדורים גורמים להשמנה?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/03/2015 | 15:29 | מאת: ילדה בת 15

שלום הלכתי לרופאה בגלל שלא היה לי מחזור חצי שנה והיא נתנה לי לישתות את הכדורים של primolut nor ואני שמתי לב שמאז שהתחלתי לקחת אותם אני העלתי 3 קילו לפי המשקל בשלוש שבועות!! הכדורים האלה גורמים להשמנה? אני פשוט לא מבינה כי אני אוכלת רגיל ומאז הכדורים העלתי במשקל

שלום רב, ככל הנראה התרופה גורמת לך לתופעות לוואי של עלייה במשקל ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופאה המטפלת לגבי המשך הטיפול. בכל מקרה, ניתן לסייע לך בתהליך הירידה במשקל על ידי תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים בשיפור חילוף החומרים ובהפחתת החשק לפחמימות ושריפת השומנים, תוכלי לקרוא עוד על הצמחים באתר www.alternativypharmacy.com שבת נהדרת, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה