זרעי ציה ותרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/03/2015 | 17:26 | מאת: גל

שלום רב אני בת 48 ונוטלת תרופות לבלוטת התריס יתר לחץ דם וסטטינים נורוליפ התחלתי לקחת זרעי ציה ובנוסף אני נוטלת סופר קיו ואומגה וויטמין די רציתי לדעת אם מותר לקחת זרעי ציה אני נוטלת מידי יום שתי כפיות ביוגורט והאם זה לא עלול ליצור בעיה עם הכדורים שאני נוטלת כמו כן רציתי לדעת אם מותר לקחת זרעי ציה למי שנוטל אספירין 3 פעמים בשבוע ( אמא שלי אישה בת 75 וגם היא נוטלת כדור ליפיטור ולבלוטת התריס וליתר לחץ דם בתודה על תשובה

גל שלום, למיטב ידיעתי אין מניעה לצרוך זרעי צ'יה בזמן נטילת אספירין במינון נמוך של עד 100 מ"ג ליום. בכל מקרה, מומלץ להפריד כשעתיים בין התרופות לתוספי המזון וצמחי המרפא. ניתן בהחלט לסייע לך ולאימך על ידי איבחון אירדיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לכן את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא המסייעים בהורדת הכולסטרול וחיזוק בלוטת התריס, תוכלי לקרוא עוד על האיבחון והצמחים באתר :www.alternativypharmacy.com שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה