אומגה 3

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/02/2015 | 08:46 | מאת: רונית

שלום אני נוטלת 2 כפיות של אומגה 3 גרמזה ביום האם אני יכולה להחליף כפית אומגה נוזלית בזרעי ציה? כמה גרם זרעי ציה שווים באומגה 3 לאומגה הנוזלי?http://www.gramse.com/homesites/PageGen.asp?page=27597 כל ערב אני מכינה לי יוגורט עם שיבולת שועל וכפית ציה שינוחו ויתרככו בלילה, לאכילה למחרת, זרעי הציה מתמוססים מעט, האם הם מאבדים את באומגה ושאר תכונותיהם כך? בתודה מראש רונית

רונית שלום, הכמות המומלצת לצריכה יומית של זרעי צ'יה הינה 2 כפיות(בערך 10 גרם). הג'ל שמכינים מהצ'יה טוב לשימוש במקרר למשך שבועיים והוא אינו מאבד מערכי התזונה שלו, שבוע טוב ובריא, אילן.

17/02/2015 | 08:21 | מאת: רונית

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה