הפסקת נטילת צמחי מרפא

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/02/2015 | 09:30 | מאת: יהודית

אני נוטלת גינסנג אמריקאי ומרווה מרושתת ואצה כחולה לנושא של ריכוז לאחר כ 3 חודשים הרגשתי שזה כבר לא עושה את העבודה . האם עלי לעשות הפסקה ? ואם כן הרי מה לקחת בנתיים כדי לעזור לעצמי עם הקשב וריכוז ?

יהודית שלום, אם הצמחים שנטלת אינם משפיעים על מצבך אני ממליץ לך לשנות את דרך הטיפול לכזו שעובדת. ישנם צמחי מרפא מצוינים המסייעים רבות בשיפור הריכוז והזיכרון כמו גם לשיפור המיקוד והחשיבה כגון: צמח המאקה, הבקופה, הגוטו קולה וכדומה. תוכלי לקרוא עוד על פורמולה כזו באתר www.alternativypharmacy.com היא נקראת B SMART. ניתן לשלב בטיפול גם כמוסות שמן פישתן אורגני המכילות חומצות שומן מסוג אומגה 3 מרוכזות המסייעות בחיזוק יכולות המוח והריכוז, יש לקחת כמוסה אחת פעמיים ביום עם הארוחה, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה