עור הפנים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

12/02/2015 | 15:38 | מאת: דניאל

שלום! מה ניתן לעשות כדי לטפל בעור פנים פגום וחסר חיות? תודה :)

12/02/2015 | 18:03 | מאת: שוני

מבפנים- קודם כל לעשות בדיקות דם, לפעמים חוסר מסוים (כמו D למשל) משפיע על כל המערכות בגוף (האם גם השיער איננו בריא? זה פחות או יותר אזורים שיש קשר ביניהם). תנסי את אחד מהתוספים הבאים או כמה מהם: פרוביוטיקה- לדעתי חובה לקחת בכל מצב- אם יש אקנה אולי זה קשור לקנדידה. שמן נר הלילה שמן צ'יה פיקנוגנול. מבחוץ- העור חייב פילינג. לא חייבים אצל קוסמטיקאית. ראיתי פטנט ברשת ואימצתי בחום ומאז העור שלי קורן: לקחת את מברשת השיניים החשמלית למרוח על הפנים סבון פילינג ול"צחצח" את הפנים במשך דקה, בהתחלה פעמים בשבוע ובשבוע שלאחר מכן כל יום. זה עדיף ועוצמתי יותר מכל מברשות הפילינג הנחשבות שנמכרות בשוק. אם אין לך מברשת שינים חשמלית פשוט תקני. זה יצא לך זול פי כמה מכל מברשת פילינג מיועדת. אם כל זה לא עוזר אפשר לבקש מרופא העור מרשם לרטויט/לוקסיט- סוג של רטין A שמיטיב עם עורן של נשים (וגם מטפל על הדרך באקנה אם יש). הבעיה היא שהוא עלול ליצור גירוי עור ופיגמנטציה בשל תנאי מזג האויר החמים בארץ וצריך כל הזמן להמרח בקרם הגנה. בהצלחה(מדברת כנסינית שניסתה כל מה שאפשר...)

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה