מתח ריגשי ונפשי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

03/02/2015 | 15:48 | מאת: אוראל

שלום רב אני סובלת ממתח ריגשי הגורם לשרירים תפוסים וכואבים כתוצאה מהמתח אני מכווצת שרירים וכל שרירי הפנים , העורף השכמות והצוואר תפוסים לי איזה צמחים היית ממליץ להרפיית שרירים ומתח ולהשראת שינה

אוראל שלום, ניתן בהחלט לסייע לך בנושא המתח והשרירים התפוסים אך לשם כך הייתי ממליץ לך להגיע לאיבחון אירידיולוגי שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא לחיזוק מערכת השלד והשרירים ולמניעת כאבי שרירים ומתח. אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבת נהדרת, אילן. 0528077713

07/02/2015 | 21:33 | מאת: נעמה

שדומות לכל התשובות האחרות שלך. מדוע לא להביא דוגמאות לצמחים שאתה שאתה מכיר שאכן ידועים (לא צריך להיות רוקח או נטורופת כדי לדעת למשל שולריאן ורסקיו רמדי- תוומכים ללא מרשם רופא בסיכויי הצלחה די טובים)במקום לתת הזמנות לגולשים לקליניקה שלך? לא צריך אבחון אירידיולוגי כדי לגשת לחנות הטבע הקרובה ולרכוש את הצמחים... הפורום הזה כמו פורומים אחרים מתחיל להראות יבש ובלי שום יכולת ללמוד ממנו דבר וחבל. מבינה את הצורך העסקי להתפרנס אבל קצת אידיאולוגיה לטובת שירות הציבור לא יזיקו פה...

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה