טיפול טבעי במפרקים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/01/2015 | 10:28 | מאת: רביד

אני מחפש כל מיני דרכים טבעיות לטפל בכאבי מפרקים. לא מצאתי משכך כאבים שבאמת עוזר ואמרו לי שכדאי לברר ברפואה משלימה. נטורופתית שהייתי אצלה אמרה שאפשר לחמם את את המפרקים נקודתית אבל יש גם תוספי תזונה כמו ארט 3 פלקס (שגם עליו אשמח להסבר) מה עוד אפשר לנסות כדי להרגיע את הכאב? יותר כואב לי בקור לאחרונה

רביד שלום, ניתן בהחלט לטפל בכאבי פרקים ושרירים בצורה טבעית על ידי חיזוק מערכות חלשות כגון: מערכת החיסון, השלד ורקמות החיבור וכדומה. אני ממליץ לעבור איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא לטיפול ומניעת הכאבים, בכל מקרה הייתי ממליץ לך למרוח משחה הנקראת טראומיל של חברת היל, יש למרוח 3-4 פעמים ביום תוך עיסוי של המקום הכואב, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה