אנטיביוטיקה טבעית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

29/12/2014 | 20:49 | מאת: אורי

שלום האם יש דבר כזה בכלל או רק בפרסומים? יש לא מעט פרסומים על תוספים שונים שמתיימרים להיות תחליף לאנטיביוטיקה. שאלתי כמובן לא על מצב של זיהום חמור שאז חובה ליטול טיפול אנטיביוטי מסודר, אלא על מצבים של נטיה לזיהומים (בשתן וריאות ועוד, כמו כן פצע לחץ), נטיה לפטרת, סמני דלקת בבדיקות דם מוגברים ללא אבחנה של המקור. רציתי לשאול על כמה דברים ספציפיים. "כמוסות פרופוליס" - "שמן אורגנו" - ועוד תוסף שלפי הפרסום עובד כנוגד דלקת לא זיהומית - "תמצית תקנית בוסוואליה" והאם הם בטוחים לשימוש? תודה רבה

אורי שלום, מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים ניתן בהחלט לסייע בחיזוק מערכת החיסון ומניעת דלקות בצורה טבעית על ידי התאמה מדויקת של הטיפול הנטורופטי לכל מטופל בהתחשב במצבו הפיזי והנפשי תוך מניעת אינטראקציות בין הצמחים לתרופות. לפני שצורעים צמחי מרפא ו/או תוספי תזונה חשוב לבדוק שאין אינטראקציות ביניהם לבין התרופות ויש לעשות זאת אצל מומחה לתרופות ורפואה טבעית, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה