R7 - עם מה אפשר לקחת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/12/2014 | 22:27 | מאת: רות

שלום, קיבלתי הוראה מרופא לתת לבני בן השנתיים R7 בעקבות בעיית כבד. כדי להקל את הלקיחה של התרופה אנו מערבבים אותה בפטל או במטרנה שלו או במשקה חרובים. האם זה בסדר? לפי ההתוויה רשום לקחת עם מים - השאלה עד כמה זה קריטי. כמו כן, אם שכחנו לתת את התרופה והגיעה שעת הארוחה האם אפשר לתת את התרופה יחד עם הארוחה? תודה.

רות שלום, ניתן לקחת את הטיפות עם כל משקה, עדיף במים אך ניתן גם לשים לו באוכל. אם שוכחים לקחת מנה, יש לקחת מיד כשנזכרים גם אם זה סמוך לאוכל, עדיף שיקח את הטיפות מאשר לדלג עליהן, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה