ברזל ואנמיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/10/2014 | 08:47 | מאת: חלי

שלום, בשנה האחרונה הדרדרו אצלי ערכים של ויטמין בי 12 וגם ברזל. אני סובלת מאנמיה כולל כל תופעות לוואי של תשישות, עייפות, חוסר ריכוז , כאבי ראש, כאבים במאמץ. יש לי קרוהן (ברגיעה כבר די הרבה זמן מטופלת ברפאסל), פיברומיאלגיה ואני צמחונית ולא מתכננת לאכול בשר או דגים בכל מקרה. אני לא יכולה לאכול הרבה ירקות או קטניות וכו. אני רוצה להשלים ברזל אבל אפילו ברזל עדין גורם לבעיות בבטן. מה אני יכולה לעשות? (לוקחת בי12 וחומצה פולית)

חלי שלום רב, ניתן בהחלט לסייע לך בשיפור ספיגת הברזל והויטמין B12 על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא המשפרים את ספיגת הויטמינים והמינרלים בגוף בצורה טבעית. יש קשר אדוק בין הקרוהן, פיברומיאלגיה וספיגת הברזל ולכן חשוב לחזק את המערכות החלשות בגופך(מערכת החיסון, העיכול ועוד), מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים ניתן בהחלט לסייע לך בהפחתת הדלקות והכאבים הן במערכת העיכול והן בשרירים(פיברומיאלגיה), אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה