דחוף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

19/10/2014 | 18:29 | מאת: מימי

שלום. תודה רבה על התגובה. אם אפשר אני רוצה עזרה דחופה אני עוברת האירוע אחרי פחות מחודש, אני לא לוקחת אף תרופה לא טבעית ולא שום דבר אחר. בינתיים אין לי זמן לעשות את כל זה אני רוצה תרופה שתעזור לי להפחית החרדות לפני האירוע. בלי להתמכר ובלי תופעות ליוואי. רוצה מידע איך להשתמש בתרופה ולפני כמה זמן צריך לקחת אותה בכדי שתשפיע. ואחרי כך אני איצור איתך קשר ונבדוק מה נעשה. אין לי זמן לחכות ובאמת רוצה עזרה. תודה רבה.

מימי שלום, ישנם צמחי מרפא מצוינים למטרה זו אך יש לבדוק קודם שלא יהיו אינטראקציות בין תרופתיות ובין צמחי המרפא ולכן הייתי ממליץ לך לקבל יעוץ טלפוני לפני כן, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה