חליטת פרי שיח אברהם נגד גלי חום בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

21/10/2014 | 16:47 | מאת: רחל

שלום רב, עד כה נטלתי הורמונים שיקלו על גלי החום מהם אני סובלת כבר 10 שנים בתדירות גבוהה (כל שעה וחצי,24 שעות ביממה). קראתי על האפשרות לשתות חליטה מפרי שיח אברהם. בגינתי יש שיחים כאלה ואף קטפתי מלאי נאה של פרי. שאלותי: א. כמה כוסות חליטה עלי לשתות או לפחות להתחיל בהדרגה? ב. מאחר וכתוב בכל מקום שלא מומלץ במקביל עם נטילת ההורמונים,האם זה בסדר להפסיק את נטילת ההורמונים ולהתחיל מיד למחרת בשתית החליטה? (לדעתי ההורמונים כבר גרמו לי להמנגיומה ענקית בכבד וכן למיומות ברחם.אך זה היה הדבר היחיד שעזר לי לחיות עם הקצב המטורף של גלי החום. בקיצור חשוב לי המינון של השתיה, כדי שלא אגזים. בתודה, רחל.

רחל שלום, ראשית כל אני לא ממליץ להשתמש בצמחי המרפא שבגינה למטרות כלשהן, כיוון שייתכנו בצמחים חרקים ובקטריות שאינן רצויות בגוף ולכן צמחי מרפא יש לצרוך רק ממקורות מוסמכים שעברו בדיקה מיקרוביולוגית מקיפה ונמצאו מתאימים לשימוש אדם. לגבי ההורמונים שאת נוטלת, אין להפסיק טיפול תרופתי מבלי להיוועץ תחילה ברופא המטפל ולקבל את אישורו לכך, יש לעשות זאת בהדרגה תוך שילוב הטיפול הטבעי. בכל מקרה, ניתן לסייע לך בנושא גיל המעבר על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא לחיזוק המערכות החלשות בגופך כולל ניקוי הרעלים מהכבד וגלי החום, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה