טיפול בצלקת עקב כוויה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

29/09/2014 | 08:38 | מאת: ויקי

שלום! לבן שלי בן כשנתיים וכמה חודשים נשארה צלקת עקב כוויה בדרגה שניה. בצורת פס, במקום כיפול של היד (בצד הפנימי של המרפק). רפואה קונבנציונלית מציעה טיפול מקומי בסיליקון שיישאר באזור הצלקת 23 שעות בימימה. אני לא כל כך שלמה עם הטיפול הזה וחשבתי שאוכל לקבל מכם המלצות לטיפול אלטרנטיבי (שמנים, משחות טבעיות וכו') תודה מראש!

ויקי שלום, הפתרון המומלץ הוא ג'ל הנקרא קלו קוט ויש למרוח אותו פעמיים ביום למשך כחצי שנה עד להחלמה של העור. ניתן לשלב בטיפול גם קרמים טבעיים על בסיס קלנדולה לתינוקות אשר מחזירים לעור את הלחות והויטמינים החיוניים לחידוש תאי העור והחלמתו, מומלץ למרוח קרם קלנדולה פעמיים ביום לאחר מקלחת, שבוע טוב ובריא וגמר חתימה טובה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה